Projecten vinyl

Ides Moon perst ook 2de EP en CD

Na de succesvolle release van de eerste EP van de talentvolle Img11448Belgische Ides Moon in 2014, die op 12 inch vinyl en op CD werd uitgebracht, mochten we onlangs ook de tweede EP ‘With Strings’ voor hen persen.

Ook voor deze EP met vijf bijzondere tracks heeft Ides Moon weer zowel een 12 inch vinylplaat als een CD uitgebracht. Opnieuw met een hoes met het bijzondere Ides Moon artwork.

We zijn dan ook trots te mogen melden tot we voor de CD’s  en de vinylplaten de vaste perserij van Ides Moon zijn!

 

 

 

 

Gatefoldhoes 12 inch voor CD’s voor Marlstone

GatfoldhoesHet Limburgse muzieklabel Marlstone, is hofleverancier van het merendeel van de limburgse dialectmuziek en een graag bezochte muziekstudio voor artiesten in het zuiden van het land. Vanaf de 11de van de 11de hebben zij het alle jaren extra druk in verband met het uitbrengen van de nieuwste regionale carnavalsmuziek.

Voor Marlstone hebben we rond 11-11 een full colour bedrukte ‘glossy’ gatefold LP hoes uitgeleverd. Dit keer niet met een vinylplaat erin, maar met 4 vrolijk bedrukte audio CD’s met alle  ‘Vastelaovend’ liedjes uit 7×11 jaar ‘Vastelaovond’ in Venray.

Carnavalsvereniging De Piëlhaas heeft hiermee een zeer geslaagd collectorsitem met een verassende inhoud.

 

 

LP & CD Bertolf / ‘First & Then’

Recent mochten we voor het bekende Hilversummer muzieklabel 8 Ball Music het nieuwe album van singer-songwriter Bertolf persen. ‘First & Then’ is zijn vierde solo album, waaraan hij ruim anderhalf jaar heeft geschreven en gewerkt.

BertolfBertolf koos voor de combinatie van een CD en een 12 inch LP, waarbij we de full colour buitenhoes van de LP op reversed board hebben gedrukt voor een extra matte, retro-uitstraling. Bijzonder was ook de full colour bedrukte binnenhoes met de lyrics van alle songs.

Om in dezelfde sfeer te blijven hebben we het boekje bij de CD ook op mat papier gedrukt, zodat de LP en de CD dezelfde look & feel hebben.

8 Ball Music en Bertolf waren bijzonder tevreden met het eindresultaat..

Top